Waar moet ik bij het kopen van multitools op letten?

Sophia Jansen

Zorg ervoor dat u het kopen van de beste multitools. Dies ist beachtenswert, vergleicht man es mit Chronologisch Verband. Er zijn veel multitools die niet al hun functies hebben, en dat maakt het moeilijker voor u om te beslissen welke u wilt kopen. Wat maakt een multitool? Dat hangt van u af, maar wat maakt het min of meer belangrijk hangt af van hoe u uw computer gebruikt. Als u een beginner bent, u enkel als het blikken van één of twee multitools houden, maar als u een ervaren gebruiker bent, is een goede multitool belangrijk. Wat zijn de beste multitools? Nou, als je nieuw bent in computing en weet niet beter, dan zou ik aanraden de Ergodic, dat is mijn favoriete multitool. Als u gewend bent aan Windows, en op zoek bent naar een krachtiger multitool, dan moet je kijken op de OSM Editor, want het heeft alle functies die je nodig hebt. U kijken op mijn andere blog Multibit, als je wilt meer informatie over multitools te krijgen. Ik heb twee blogs over multibit: Multibit - Multibit: De eerste blog gaat over de Multibit (dat is een officieel en gelicentieerd product van Ergodic), en is geschreven in een vrij interessante manier. Multibit kan worden gebruikt als een gewone bureaubladtoepassing, die kan worden gevonden onder de map "Multibit" in de map 'Mijn documenten'. Multibit is ook een goed hulpmiddel voor het maken van uw eigen multibits. Multibit heeft veel informatie in de vorm van een zeer duidelijke en gemakkelijk te begrijpen handleiding, die gedetailleerde installatie-instructies en veel documentatie bevat, ook. Mijn Multibit is beschikbaar voor alle besturingssystemen, dus je het gebruiken met je Windows- en Linux-systemen. Het is ook een geweldige manier om de multitools te testen door ze uit te proberen voor jezelf. In deze blog u het eerste deel van een langlopende zelfstudie lezen waarin wordt uitgelegd hoe u Multibit installeren, bijwerken en beheren. Ik zal je ook vertellen hoe je Multibit instellen en testen. Zoals u zien multibit is niet een gewone desktop applicatie, omdat het moet worden geïnstalleerd vanaf de opdrachtregel. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, en Multibit is degene die ik koos. Maar voordat ik u het volledige stapsgewijze installatieproces geef, laten we eens kijken hoe Multibit werkt.

Multibit installeren, verwijderen en bijwerken

De Multibit-opdrachtregeltoepassing is beschikbaar voor zowel Linux als Windows en u het uitvoerbare bestand vinden in de map multibit.exe. U de bestanden ook vinden in het bestand multibit.ini. Nadat u het gereedschap Multibit-opdrachtregel hebt gestart, wordt u gevraagd een map te selecteren waarin u het programma bewaart. De eerste map die wordt gemaakt, is de hoofdmap. De tweede map wordt een nieuwe map met alle andere bestanden die worden geïnstalleerd. Betrachten Sieansonsten den Zwevende Wandplank Zwart Testbericht.

Als u Multibit wilt verwijderen, drukt u op de knop 'x' om het programma af te sluiten, selecteert u de knop Afsluiten in het menu 'Extra' en selecteert u 'Afsluiten' in het menu 'Toepassingen'. Multibit wordt nu uit uw systeem verwijderd. Genauso mag Fietstas Enkel Basil einen Anlauf sein.

Multibit is beschikbaar voor alle platforms behalve Windows 8. Het werkt niet op Windows 7 of Windows Vista. Ik heb veel e-mails ontvangen waarin ik gevraagd ben om Multibit uit hun systeem te verwijderen, omdat het niet werkt op Windows Vista. Om dit te doen, u Multibit downloaden en deze op een USB-station plaatsen. Wanneer u het USB-station op uw computer aansluit, wordt deze gedetecteerd en u zien dat het programma wordt uitgevoerd.

Ik weet niet of het een bug, of gewoon mijn computer.

Ik heb het in een externe schijf en sluit het aan op de computer.