Waarom heb ik multitools nodig?

Sophia Jansen

Omdat je geen tijd hebt voor multitasking. Maar ik moet nog steeds alle multitasking doen. Wat ik bedoel is dat multitasking is echt meer een houding, een mentaliteit. Het probleem dat ik heb met multitasking is dat het iets is dat ik zelf moet trainen om mee om te gaan. Maar het voelt niet echt als iets wat ik doe dat productief is.

Ik denk niet dat multitasking je productief zal laten voelen. Ik bedoel, het is niet iets dat je zal laten stoppen en denken voor een paar minuten en dan verder gaan met iets anders. Maar als je iets gaat doen dat niet zo productief is, is het moeilijk om een positieve houding aan te nemen. Maar daar moet ik beginnen, want ik wil mensen helpen productiever te worden. U mij ook volgen op Twitter! Ik heb geschreven over multitasking voor in een van mijn blogposts. Deze keer wil ik delen over waarom ik denk dat het een mythe. Im Vergleich mit Kinder Zakmes ist es ergo deutlich effizienter. Ik geef je wat meer redenen, maar eerst wil ik praten over wat multitasking eigenlijk betekent. Gebruikt u multitasking vaak? Heb je het gevoel dat je niet genoeg tijd hebt? Je kent het gevoel, waar je ergens aan moet werken, maar je hebt een heleboel andere dingen te doen die je niet doet, en dat is het gevoel waar ik het over heb. Heb je moeite met multitasken? Moet je vaak veel dingen doen? En is er een punt waar je gewoon te veel dingen te doen en dat is wanneer je nee moet zeggen tegen iets wat je zou moeten doen? Toen ik probeerde om het antwoord op deze vragen te weten te komen, struikelde ik over een onderzoeksdocument genoemd Waarom multitask ik altijd? De onderzoekers vroegen hun deelnemers over hun multitasking en ontdekten dat de meerderheid van de mensen zei dat ze niet vaak multitasking gebruiken. Dit deed hen afvragen: Zijn er eigenlijk maar een paar mensen die multitasking gebruiken? Bestaan ze of is het allemaal een mythe? Het eerste ding om te zeggen is dat ik niet zeg dat multitasking niet mogelijk is. Veel mensen gebruiken multitasking. De sleutel om daar achter te komen is om mensen te vragen. Het was ook interessant om de reacties te horen die de deelnemers maakten en hoe ze zeiden dat ze hun multitasking gebruiken. Welke multitools u aanbevelen? Ik was in staat om de antwoorden op deze vragen over multitasking te vinden in mijn recente studie. Ik wilde de bevindingen met u delen zodat u de waarheid over multitasking voor zich kon kennen. Vraag: Is multitasking de meest voorkomende manier waarop mensen tegenwoordig multitasking gebruiken? Antwoord: De antwoorden op deze vraag zijn een beetje ingewikkeld. Mensen hebben de neiging om een korte termijn visie te hebben. Dit kan multitasking omvatten, maar ook mensen die andere dingen met hun leven proberen te doen.