Wat zijn de voordelen van multitools?

Sophia Jansen

Ik kan doen wat ik wil. (En dit geldt ook voor vele andere onderwerpen, maar ik kan hier niet veel zeggen). Nu, enige tijd geleden, kwam ik het concept van een multitool die ik wilde laten zien op deze blog. Dus begon ik het concept in mijn hoofd te ontwerpen en begon het te ontwerpen. Toen heb ik geprobeerd om een video te maken laten zien hoe het werkt (maar het was onmogelijk op het moment) en dit was het resultaat van dat werk. Im Kontrast zu 6 Personen Tent kann es dabei spürbar durchschlagender sein. Toen realiseerde ik me dat ik nodig had om dit artikel te ontwerpen en te produceren, want het is een zeer belangrijk artikel. Betrachten Sieden multigereedschap Erfahrungsbericht. Als je het niet leest, mis je misschien het concept achter mijn idee. Dus, dat deed ik! Dus hier ben ik, om je alle voordelen te laten zien van het gebruik van een multitool. Ik zal verschillende voordelen bespreken:

1. Je hebt meer tijd om andere dingen te doen terwijl je werkt. In dit geval kan ik het volgende doen: - schrijf code (in mijn geval, met behulp van Vim) - schrijf mijn eigen code voor een nieuwe functie - bewerk wat documentatie voor mijn software - schrijf een snel artikel of blogpost om het te laten zien. - bewerk mijn code met vim-kolf - en ik heb het voordeel dat ik minder tijd heb om afgeleid te worden door andere dingen, maar als ik andere dingen heb, doe ik ze eerst. - Je meer plezier hebben in het coderen. U erachter komen wat is de huidige code van uw programma en schrijf een korte en zoete opmerking uit te leggen. - Je hoeft geen programmeur te zijn om code te kunnen schrijven - je het leren, zelfs als je geen programmeur bent - als je echt slim bent, kun je je eigen programma maken. Ik denk dat het een goede zaak is dat we die kans hebben - maar dit is nog maar het begin, je niet alles hebben wat je wilt. En als u geen gebruik maakt van Vim of Vim plugins (of een shell script), dan heb je niet gebruikt een zeer goede editor. Dus je moet altijd een goede redacteur hebben. Ik gebruik vim en vim-plug (of een plugin voor vim-plug) om het schrijven van code een stuk makkelijker te maken. U vindt andere goede redacteuren in de vim-plugins-lijst. Ik hou ook van jit. Ik gebruik het als ik wil werken aan een bepaald deel van de code en jit zal doen wat ik nodig heb.

Dus je bent klaar voor het volgende hoofdstuk. Je weet wat je moet doen. Ik wil graag praten over wat te zoeken bij het kiezen van een software. Dus, voor mijn volgende post zal ik proberen om een video over de software en de software die we moeten zoeken te maken. Ten eerste, er is geen manier waarop ik alles kan dekken. Ik zal alleen maar zeggen: Ik denk dat het de moeite waard is om te zoeken naar software die goed genoeg is voor de baan. Dit betekent dat er geen behoefte is aan een dure machine die niet kan doen wat u wilt dat het doet. En dit betekent een goede software die een goede gebruikersinterface heeft en u in staat stelt om dingen te doen.

Voordat ik begin met de video wil ik u uitleggen wat een multitool is en wat het niet is.