Welke multitools u aanbevelen?

Sophia Jansen

Ik heb een lijst en ik zal het regelmatig bijwerken. Voor dit bericht wilde ik zien of je een aantal van de meer populaire multitools die er zijn te vinden. Het kan het geval zijn dat sommige van de andere mensen die praten over multitools, kan ze niet vinden of zelfs niet weten welke multitools beschikbaar zijn of welke te kopen. Als je ze vindt, deel dan je ervaringen in de comments sectie. Ik zal proberen om deze blog te werken met uw ervaring in de toekomst berichten.

Naar mijn mening zijn er 2 soorten multitools. Und das mag eindrucksvoll sein, im Vergleich mit Zaklamp Met Holster Er zijn de "oudjes, maar goodies" en er zijn de nieuwe tools en de nieuwe software. De lijst van "oldies but goodies" multitools is lang: Een aantal oudere command line tools die nog steeds heel populair vandaag, maar zijn geheel of gedeeltelijk verlaten in de afgelopen jaren. Er zijn een aantal geweldige nieuwe multitools voor deze tools, maar ik ben geen grote fan van hen. Aan de andere kant, de lijst van de "nieuwe dingen" multitools is veel langer en bevat een aantal geweldige software die ik denk dat je moet uitproberen. De meeste van hen zijn niet bijgewerkt in een lange tijd, maar je moet zeker proberen ze als ze nog beschikbaar zijn (ik denk dat veel nieuwe dingen zullen komen in de toekomst). Ik begin met het nieuwere spul. Welke fabrikanten voor multitools bestaan er? De nieuwere dingen is geen slecht idee als je wilt een beetje meer geld uitgeven (want er zijn een aantal nieuwere tools die veel beter zijn dan de oude spullen). Ook is het waarschijnlijk nog steeds mogelijk om een aantal van de oude spullen te krijgen, zelfs als je niet veel geld hebt. Sehen Sie auch einen multigereedschap Test Testbericht an. Echter, er zijn een aantal echt oude dingen die niet erg goed meer, dus je waarschijnlijk een beetje geld besparen mee.

Als u een vraag hebt of een fout vindt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, en ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik ben zeer actief op Twitter, Facebook, en de WordPress forum. Ik ben ook open voor suggesties, of zelfs gewoon om me te vertellen over iets dat je wilt, en dat je nog niet hebt gevonden op mijn lijst nog niet. Ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk terug te komen, maar ik neem wel wat tijd. Bedankt, en gelukkig winkelen. Ik ben altijd op zoek naar meer bloggers die open staan om te helpen, en zo bent u! In mijn blog probeer ik uit te leggen wat een multi-tool is en hoe je het gebruiken, wat je kopen en wat je moet doen om er het beste van te maken. Mijn lijst zal ook nuttige links en informatie naar veel verschillende bronnen: tools, tutorials, tutorials over hoe multitools te gebruiken, en nog veel meer. Het is geschreven voor mensen die meer willen weten over multitools. Het is meestal mijn mening, hoewel, dus voel je vrij om me iets te vragen. Voor veel mensen, met behulp van een multi-tool zal hun enige keuze zijn als ze niet veel tijd hebben voor een individuele tool. Voor sommige mensen, echter, met behulp van een multi-tool kan het verschil maken tussen leven en dood. Dus het is goed om te weten de beste multitool voor u! Mijn keuze is de Pimoroni Multitool van Vibram FiveFingers. Het is de beste multitool die ik heb getest en ik heb het gebruikt voor vele jaren.